Blogin perustaminen

Viime aikoina (jo pidempään) mediassa on näkynyt maalaiselämän ihannointia. On Tanskalainen Maajussi ja Olgan Kotona. Elämä on ihanaa ja kaunista. Auringonlaskun ihailulle on aina aikaa. Näinhän se toki menee! Vaan ohella businesselämää viettävälle veronmaksajalle, maalaiselämä vie viimeisetkin vapaa-ajan käytön ongelmat. Ratsutilan pitäminen on – paitsi varpaisillaan auringossa nurmella juoksentelua – työtä, tuskaa, mutaa, paskaa, märkää, kylmää, räkää ja kuolaa. Tässä ohessa vanhan omakotitalon remontointi ja hoitaminen on muutakin kuin grillaamista...

...Ainakin kaltaiselleni miehelle, joka on ummikko usein jopa yksinkertaisimmillekin timpurin töille.


Tämä blogi kertoo miehen näkökulman maaseudulla, hevostilalla ja omakotitalossa elämisen positiivisista mutta myös negatiivisista puolista. Blogista saatte tulla lukemaan normaalin ei-niin-käsistään-kätevän akateemisen miehen näkökulmasta:


Blogin ajatus on herännyt työni pohjalta. Olen konsultoinut satoja yrityksiä strategioissa ja markkinoinnissa. Erikoisalueena on usein ollut myös sähköinen markkinointi ja viestintä. Blogeista (ja niiden kautta markkinoinnista) puhuttaessa olemme monessa yrityksessä törmänneet siihen, ettei muodin ulkopuolella tai ainakaan miesten ei-urbaanista elämästä juuri ole blogeja. Toisaalta olen puhunut paljon sähköisen markkinoinnin työkaluista (AdWords, Google Analytics, CMS –järjestelmät, CPA –markkinointi jne.) kuitenkaan näitä henkilökohtaisesti ja konkreettisesti käyttämättä. Tämän blogin pitäminen tarjoaa minulle mahdollisuuden käytännössä hankkia kokemusta kyseisistä työkaluista. Aiheen olen kuitenkin halunnut pitää lähellä omaa arkielämääni. Kaikki ei saa olla työtä!

Blogia voit seurata info -sivulta löytyvien sosiaalisten medioiden kautta. Mutta kätevimmät ja keskeisimmät työkalut siihen ovat:

Etusivulle
comments powered by Disqus