Jeep kesäkuntoon ja katto auki

Katto pois Wrangleristä

Viimein sain aikaiseksi laittaa puolison auton kesäkuntoon. Katon vaihtaminen rätti-malliin tarkoittaa kesää. Sillä vain on usein tapana myöhästyä, koska en saa sopivaan hätään koskaan toista käsiparia nostamaan kovaa kattoa. Lopulta turhauduin ja pyysin puolisoni apuun.

Kesä, vapaus ja Wrangler ilman kattoa!
Kesä, vapaus ja Wrangler ilman kattoa!​

Runsaiden kiroilujen vauhdittamana nostimmekin katon pois. Pakko se on myöntää, että ei omassa käsivarressa merkittävästi enempää papua ole...

Vanha navettarakennus toimii miesluolan lisäksi Jeepin tallina.
Vanha navettarakennus toimii miesluolan lisäksi Jeepin tallina.​

Muoviosat kiiltoon

Puolisohan tuossa talvella vetäisi Wranglerin kyljelleen jäisellä tiellä. Olin Kouvolassa työmatkalla ja Whatsappiin paukahti kuva Jeepistä kyljellään. Huolestuneena soitin vain kuullakseni "Odota - se vetästään juuri traktorilla pystyyn!". Anteeksi kuinka: "vetästään traktorilla pystyyn"?

Katon takakulma oli ainoa uhri onnettomuudessa.
Katon takakulma oli ainoa uhri onnettomuudessa.​

Mielessäni näin runnellun auton kyljen. Mutta ei - ei Wrangler pienestä pahastu. Muutama naarmu tuli lasikuitukattoon. Näitä nyt sitten lopulta hinkkasin jollain vanhalla Bilteman mustalla vinyylikiillokkeella ja nyt ne näkee vain aiheesta tietävä. Muoviosiin tai pelteihin ei tullut mitään.

Suodatin tilaukseen

Vielä on Jeepissä työstettävää, sillä öljyt nyt tietty pitää vaihtaa. Tilasinkin samantein suodattimen netistä, jotta homma ei jää pohdinnan asteelle. Samalla laitoin myös tulpat tulemaan. Saa nähdä osaanko vaihtaa moisia, mutta eiköhän täältä landelta joku löydy ohjeistamaan.

Ja kyllä... Olen löytänyt HDR kuvat! Overdose kuuluu oleellisena osana jokaiseen uuteen innostukseen.
Ja kyllä... Olen löytänyt HDR kuvat! Overdose kuuluu oleellisena osana jokaiseen uuteen innostukseen.​

Oman mielenrauhan vuoksi olisi toki mukava käyttää auto vielä kunnon huollossakin. Jos tiedät hyvän nyrkkipajan jenkkiautoille Pirkanmaalta, niin vinkkaa!

Ps. Artikkelin linkki sisältää tuotesijoittelua.

Edelliset artikkelit:

ETUSIVU

comments powered by Disqus