Kiireitä ja kustannussopimuksia

Käynnissä on nyt paljon todella siistejä juttuja, joista olen aivan pähkinöinä. Koska bloggaus perustuu oman elämän erinomaisuudella retosteluun, revittelen näillä surutta. Jätetään siis mainitsematta tyhjät tilit ja kasvava vatsanseutu.

Viime viikolla duunattiin grillausvideoita Poppamiehen kanssa ja tällä viikolla mainosvideota Varustelekan kanssa. Kartoituksessa on uusia maita ja uusia verkkokauppoja. Yrityksemme sai sijan 40 Kauppalehden "Suomen 100 nopeinta kasvuyritystä" -listalla.

Sisältömarkkinointitouhut luonnon armoilla antavat kivasti taukoa sähköpostisarjatulesta - joskin sinne ne kertyvät silti...​
Sisältömarkkinointitouhut luonnon armoilla antavat kivasti taukoa sähköpostisarjatulesta - joskin sinne ne kertyvät silti...​

Viimeinen lomapäivä meni erään lääkealalla toimivan yrityksen hallituspäivän sparraukseen. Sähköpostissa on enemmän yhteistyöjuttuja blogiin kuin oikeasti ehdin tekemään. Ja tämä päivä meni hevosille laitumia tehdessä… Kiirettä on riittänyt.

​

Kustannussopimus

Tämän kaiken lomassa postiluukusta pätkähti eilen kustannussopimus.

Jokunen aika sitten vanha kollega kysyi, että lähtisinkö messiin kirjaprojektiin yrittäjyydestä ja johtamisesta. En ole koskaan osannut kieltäytyä siisteistä jutuista, vaikka kalenteri olisi täysi. Vastasin siis kyllä!

Olisin ollut melkoisessa kusessa ellen olisi saanut jeesiä tähän projektiin MyAgent -palvelusta. Olen sanellut kirjaa Dropbox tiedostoihin, joista assistentti kirjoittaa materiaalit puhtaaksi. Eilen matkalla Helsinkiin sanelin viisi eri juttua ja paluumatkalla ne olivat valmiina tekstinä verkkolevyllä.

Koska kyseessä on nuori korkeakoulututkinnon omaava kaveri, jolla oikeasti on valmiudet johdon assistenttina toimimiseen, on tuotettu teksti jo oikeasti laadukasta eikä vaadi merkittäviä viilauksia omasta päästäni.

Kun aika ei enää riitä, on priorisoitava. Onneksi asioita voi delegoida ja kaikkea rutiininomaista ei tarvitse itse tehdä.

Assistenttini Juho on vielä tämän kuun käytettävissäni. Tänä aikana pitäisi tehdä valtaosa kirjasta, vaikka deadline on vasta syksyllä. Saa nähdä kuinka jatkossa hyödynnän automatkani, sillä tämä järjestely on nostanut tehokkuuteni aivan uudelle tasolle…

Pitäähän sitä kai kerran elämässään olla kirjaakin kirjoittamassa...​
Pitäähän sitä kai kerran elämässään olla kirjaakin kirjoittamassa...​

Sisältömarkkinointia

Duunattiin ”Lekan” äijien kanssa markkinointijuttuja yön yli metsässä ja homma jatkui parintunnin yöunien jälkeen terassikuvauksilla. Messiin tuli myös erään vaatturiliikkeen edustaja Bulevardilta tuomaan kontrastia yön metsässä tetsanneeseen joukkoomme. 

​
​

Huhut kertovat, että kuvien irtotakkia saatetaan muuten tulla näkemään hyvin pian Pitti Uomossa erään kotimaisen tyylitAiturin päällä.

Seuraava GQ kansi Pitti-viikolta?​
Seuraava GQ kansi Pitti-viikolta?​

Siis hä?

Oliko tässä jutussa punaista lankaa? Ei. 

Tämä on kai tätä etovan imelää lifestyle-blogi -kuraa. Siellä sinä kuitenkin luet ja ihmettelet.

Ja ilman tätä blogia en olisi saanut assistentti-road-testiä ja rahalla se kokeilu olisi tyhmyyteni vuoksi jäänyt tekemättä. Voi siis olla, että ilman tätä blogia ja sen lukijoita, en nyt allekirjoittaisi kustannussopimusta kirjasta. Varmaa on, että huikean hauska metsäreissu Lekan kanssa olisi jäänyt tekemättä enkä edes olisi nykyisessä yrityksessäni tämän blogin optimointitestien tuloksena.

Jännä miten asioilla on tapana nivoutua yhteen...

Niin mikä video? No tässä näkyy käsikirjoitus! Perästä kuuluu...​
Niin mikä video? No tässä näkyy käsikirjoitus! Perästä kuuluu...​
comments powered by Disqus