Sata ja yksi tuhatta seuraajaa sekä artikkelikokoelma

Parivuotta on pian blogia duunattu ja lomareissun tuoksinnassa huomasin, että muutama pinnallinen rajapyykki on saavutettu.

  • Yli 100 000 yksilöllistä vierailijaa blogissa sekä
  • Yli 1000 seuraajaa Instagramissa.

Ei varmasti isoja lukuja naisbloggaajien maailmassa, mutta tällaiseksi maalaisen päiväkirjaksi enemmän kuin aikoinaan olisin osannut odottaa. Oli tällaisten lukujen laskeminen kuinka turhamaista ja turhaa hyvänsä, kertoo se, että jotain mielenkiintoistakin sisältöä on matkalla tullut luotua.

​

Tämän rohkaisemana ja juhlistamiseksi olen jo aiemmin avannut blogin ylälaitaan #ohituskaistalla sivun (välissä jo piilottamani), josta löytyy ajantasainen Instagram syötteeni. Lisäksi perustin uuden sivun #mikaniemi, jonne olen koonnut useimmat muut verkosta löytyvät kirjoitukseni - useimmat liiketoimintaan liittyviä.

Tulen jatkossa siis kokoamaan näille sivuille, niin työ- kuin vapaa-ajankin kirjoitelmat ja pyrin luopumaan turhasta häpeästä rikkoakseni omassa päässäni olevan illuusion työ- ja vapaa-ajan persoonani välillä.

En tuputa teille ajatuksiani yrittäjyydesta tai johtajuudesta, mutta kiinnostuneet voivat ne #mikaniemi -välilehdeltä vilkaista.

comments powered by Disqus