Uudelle Ohituskaistalle

Ohituskaistalta toisella

Ohituskaistaa on ollut mukava kiitää. Viiteen vuoteen on mahtunut 400tkm maantietä, yli 300 yritystä sekä satoja koulutuksia.

Omaa motivaatiotani on aina ruokkinut itsensä ylittäminen. Samassa työssä tätä ei kuitenkaan vuosi toisensa jälkeen voi monesti tehdä. Kutosvaihteellakin alkavat kierrokset ennen pitkää huutaa punaisella. Oli aika vaihtaa autoa ja siirtyä isommalle moottoritielle.

Uusia haasteita

Mainitsin jo lyhyesti aiemmassa postauksessa, että haasteet vaihtuvat. Lähden siis osakkaaksi verkkoliiketoiminnan maailmaan.

Osittain vaihdoksesta saanee kiittää myös tätä blogia. Blogin ajatus syntyi aikoinaan verkkokauppayrittäjän kanssa tarinoidessa ja sen tuotoksena tulleet vahvat hakutulossijoitukset sekä kävijävirta kirkastivat minulle sähköisen liiketoiminnan luonnetta ja mahdollisuuksia. Ja onhan blogin kautta tullut myös tahatonta liikevaihtoa tulevalle yritykselleni ratsastuskentän valaistuksen, terassivalojen sekä saunaledien asennuskertomusten muodossa.

Mm. nämä saunaledit ovat led-valot.fi verkkokaupasta ostetut.
Mm. nämä saunaledit ovat led-valot.fi verkkokaupasta ostetut.​

Juhlan kunniaksi lukijoille

Vaihdoksen kunniaksi lukijat voivat tutustua tarkemmin tulevan yritykseni verkkokauppoihin -10% alennuskoodilla OHITUSKAISTALLA osoitteissa:

Jatkossakin blogissa tulee siis varmasti näkymään verkkokauppojemme tuotteita, mutta koetan pitää tuotesijoittelun ruodussa ja tehdä sen avoimesti, jos sille aihetta on. Mutta siitä varmasti kirjoitan, mistä tiedän ja mitä teen.

Terassivalot ovat myös led-valot.fi käsialaa ja kauppoja on tänäkin keväänä paukahdellut blogin kautta useita viikottain.
Terassivalot ovat myös led-valot.fi käsialaa ja kauppoja on tänäkin keväänä paukahdellut blogin kautta useita viikottain.​

Elämänmuutos luvassa?

Vaikka innostus uusia haasteita kohtaan on todella kova, mietin, kuinka konsultin elämäntyyli muutetaan - onneksi muutos yrittäjämäiseen työsuhteeseen ei liene massiivinen.

Tavallaan muutos on kuitenkin paljon puhuttua trendikästä downshiftausta. Ei ehkä aivan urbaanin hipsterin tarkoittamassa mielessä: viikot tulevat varmasti edelleen toisinaan venymään ja kumia poltetaan edelleen Suomen teillä. Mutta todennäköisesti 70h viikot eivät ole lähtökohta alkavalle viikolle tai tuosta ajasta osan pystyy tekemään myös kotona.

Downshiftaus tuntunee myös ajopelissä ja keskinopeudessa.
Downshiftaus tuntunee myös ajopelissä ja keskinopeudessa. DS5 jää Konsulttitoimiston huomaan.​

Kilometrit uskon pääseväni puolittamaan tuolta reippaasta 80tkm/vuosi ja hotelliyöt vähenevät varmasti useammilla kymmenillä öillä vuodessa. Samalla tietysti henkilökohtainen ostovoima hiipuu ja hankintoja joutunee hieman pidempään itselleen perustelemaan.

Mutta tämä uusi moottoritie on suora ja leveä. Pian jälleen kiidetään täysillä!

Alennuskoodilla OHITUSKAISTALLA siis alennukset yllä mainituista verkkokaupoista. En kerää henkilökohtaisia komissioita myynneistä!

Edelliset artikkelit:

ETUSIVU

comments powered by Disqus