Pikkujoulut

Väliin taas muutamia maalaiselämän fiilistelyjä... Näyttävät oikein mukavilta ainakin näin jälkikäteen päivän päätteeksi ja sisällä lämpimässä katsellen.

Pikkujoulu aika on käsillä ja siten myös puolison tallilla tuli aika järjestää asiakkaille pikkujoulut. Tämä piti sisällään katrilliesityksen, talutusratsastusta perheen pienimmille, joulupuurot jne. Siispä myös minun päiväni oli jo ennalta buukattu ja suunniteltu aina auringonnoususta saakka...

Vastuullani oli katrillin musiikki ja kentän merkkeinä toiminut rekvisiitta. Musiikki hoitui aisakellolla, puhelimella sekä pienellä vahvari-kajari setillä, joka odottaa asennustaan terassille. Katrillin taustana raikasi Lumiukko -biisi Nightwishin esittämänä.

Kentän merkkien (4 kpl) osalta kysäisin ajatuksia sähköpostilla kukkakauppiaalta jo alkuviikosta, josko hän keksisi jotain vaikkapa maitotonkan suuhun (ja toisaalta mielenkiinnosta tiedustellakseni, että kuinka olivat Tampereen Stockan kulmalla pienyrittäjien ikkunat pysyneet ehjinä itsenäisyyspäivän). Kukkaikkunan Tanja tekaisi havukranssit tonkkien kylkiin kiinnitettäviksi. Eihän tuolla pakkasessa mitkään kukat olisi tietenkään kestäneet ja tonkkien kyljissä tukevasti kiinni olleina eivät pelottaneet hevosiakaan.

Jäinen kenttä esti laukat mutta siitä huolimatta katrilli oli success!

Varsinaiset After-Partyt pidettiin tallin ylisillä, jossa jengiä lämmiteltiin puurolla ja tietovisalla.

Tietovisaan puoliso oli keksinyt hauskan ajatuksen kuvata kaikkien tallin hevosten takamukset ja printata ne mustavalkoisina. Näistä sitten arvuuteltiin, että mistä hevosesta mikäkin kuva oli.

Olihan sitä siinä taas...

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

comments powered by Disqus