Maalaisunelmaa Osa 4: Kevät

Toisin kuin aiemmin, tähän vuodenaikaan on vaikea olla edes sarkastinen tallielämän ihanuuden osalta. Päivät pitenevät, ruoho kasvaa ja laidunkausi lähestyy. Vastasyntynyt varsa kokeilee rajojaan ja puput on saatu ulos. Duunia riittää siinä määrin, ettei raittiiseen ilmaan tarvitse mennä piipahtamaan kuin satunnaisesti. Living the life...

Muutamia kevät fiiliksiä kuvina:

Tallin omasta orista ja tammasta syntyi tämä kaveri.
Tallin omasta orista ja tammasta syntyi tämä kaveri.​
​Täällä vartioin minä!​

Aurinko ja helle ehtivät herättämään myös luonnon ja kotipihan.

​Trimmattu nurmikko​

Jokainen innokas talonomistaja kaivaa näihin aikoihin autotallistaan (siitä Toyotan vierestä) syksyllä huolletun ruohonleikkurinsa ja pitää huolen, että nurmi on tasaisesti sen 1,5" korkeaa.

Pitäkööt tunkkinsa! Toisilla meistä on oikeitakin töitä...

Saattaisi maistua tuore minullekin, jos söisin talvet salaattini säilykepurkista.
Saattaisi maistua tuore minullekin, jos söisin talvet salaattini säilykepurkista.​

Muutaman kylmän päivän jälkeen kesä alkoi nyt hiljalleen palata ja tallin ensimmäinen parivaljakko pääsi jo pienelle laidunlohkolle.

Huoletonta elämää...

​Päiväunet​ auringon laskiessa​

Myönnettäköön, että tätäkin autuutta edelsi viime viikonloppu raivaussahatalkoissa laidunten reunoja kierrettäessä ja laidunaitoja tarkastettaessa. Ja tätä tietty seuraavat heinätyöt, erilaiset kunnossapidolliset työt sekä loputon määrä hevonpaskaa jne.

Tämä viikonloppu on kuitenkin omistettu duunille ja satunnaisille ulkoiluille. Harkitaan myös sitä ruohonleikkuuta - ehkä...

Edelliset artikkelit:

ETUSIVU

comments powered by Disqus