Koiranpentu tuli taloon!

Viimein lähes vuoden suruajan jälkeen Spinone vanhuksemme sai jälleen kaverin: pienen Spinonepennun. Aiempi toveri menehtyi hyvin kunnioitettavassa lähes 16v iässään viime syksynä. Spinone hänkin...

Nuoruuden itsevarmuudella eteenpäin!​
Nuoruuden itsevarmuudella eteenpäin!​

Muutama kuva siis uudesta perheenjäsenestä blogiin, jotta saadaan kaikkien miehisten artikkeleiden (= metroseksuaalisten rättilarppien sekä kaupallisten autonrassausyritysten) lomassa myös naislukijoiden empatiat kotiin!

Spinone

Kuten kaikki hyvä ja kaunis tässä maailmassa, myös Spinonet tulevat Italiasta. Rotu on ikivanha ja ensimmäiset siihen liitetyt maininnat ovat jo ajalta ennen Platonia. Spinone on lintukoira mutta se ei metsästä itselleen vaan isännälleen.

​

Wikipedian mukaan:

Spinone on sosiaalinen ja kärsivällinen koira. Se on luotu kestämään monenlaisissa säissä ja maastoissa: hyvin kestävä koirarotu. Tämä rotu tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja se on miellyttämishaluinen. Spinone on karski ja sitkeäluonteinen monikäyttöinen koira.

​

Kuvaus ei juuri voisi osua enempää nappiin. Kaikki koiramme ovat olleet poikkeuksellisen empaattisen oloisia ja tätä mielikuvaa ei vähennä poikkeuksellisen surumieliset silmäkulmat, jotka rikkovat karskimmankin toimistometsurin sydämen. 

​

Koiranpentu

Mukavahan näistä on kuvia katsella - mutta yksi pieni perkelehän tuo on! Tilaisuuttaan vaanien tuo saalistaja korvat lurpassa ja tuhisten nukkuu sängyssään, kunnes hetkensä koittaessa se syöksyy tuhoamaan kaiken irtaimen tieltään.

Tätä verenhimoa ja taponvimmaa tuo pahansuopa saalistaja ei tietenkään näytä naisten nähden.​
Tätä verenhimoa ja taponvimmaa tuo pahansuopa saalistaja ei tietenkään näytä naisten nähden.​

Täysin tietoisesti se valloittaa naisväen sydämet, jotta huomauttaessasi pennun edesottamuksista teet itsestäsi vain tunnevammaisen hirviön.

Jostain syystä allekirjoittaneen kengät viehättävät pentua erityisesti...​
Jostain syystä allekirjoittaneen kengät viehättävät pentua erityisesti...​

Metsästysvietti on kuitenkin jo selvä, sillä pentu selvästi osaa tunnistaa pehmeän ja laadukkaan nahan. Saaliskohteekseen se valitseekin varsin määrätietoisesti herkullisimmat kengät. Tästä kenkähyllyn progressiivisesta verotuksesta suurin kärsijä lienee melko selvä!

Need I say more?​
Need I say more?​

Älä hanki pentua!

Ihmiset. Jos hankitte koiranpennun, niin ottakaa se esimerkiksi vuoden ikäisenä. Vältytte kaikelta tältä karmeudelta:

  • Ininältä ja läheisriippuvaisuudelta,
  • Suhteettoman ruumiin sydäntä särkevältä hauraudelta,
  • Holtittomalta hyppelyltä ja päättömältä ilonpidolta,
  • Pohjattomalta ja ehdottomalta vastarakkaudelta ja kaikelta muulta vastaavalta.

Kyynisyys maan perii.

​
Edelliset artikkelit:

ETUSIVU

comments powered by Disqus