Miesluola osa 1: Sohvakalusto

Tottahan tulee miehelläkin olla kotona se oma tila - miesluola. Toisilla se on autotalli tai verstas - onnekkaimmilla ihan oikea huone päärakennuksessa. Jälkimmäistä tosin epäilen ruraaliksi legendaksi. No, minulla on navetta!

Tässä navetassa on aikoinaan ollut sikoja, lampaita ja lehmiä. Pari vuotta sitten tein vanhasta ruokakaukalosta puupenkkisen "sohvan" ja kesällä valoin terassia rakentaessani lehmien kusiluiskan umpeen.

Koetin taas sunnuntaina hieman järkätä tilaa parempaan kuntoon, kun olin juuri saanut sinne sohvaryhmän muutaman vanhan penkin tilalle.

Tilaa piti saada, paitsi sohville, myös "työpöydälle", jolla ensisijaisesti hoidettaneen kenkien kiillotukseen ja takkien vahaukseen liittyvät "työt". Tämän mahdollistamiseksi piti laittaa myös työkalut viimeinkin järjestykseen...

Nyt alkaa olemaan aika mukavat tilat istua tarvittaessa isommallakin porukalla. Juomapelinä voi vaikkapa heitellä sohvalta tai maksimissaan noin kymmenestä metristä frisbeetä nurkassa olevaan koriin.

Ja tuo jääkaappi pitäisi taas tyhjentää... Joka kesä lataan sen erilaisia tölkkejä täyteen, mutta seuraavana kesänä taas joudun tarkastamaan päivämäärät. Ehkäpä käyttöä tulee nyt myös talvelle kun puitteet ovat taas hieman paremmat.

Vielä tässä tilassa riittää työtä. Hienoa olisi ainakin saada vielä:

  • katto levytettyä,
  • ulko-ovet vaihdettua lämpöä paremmin pitäviin,
  • jonkinlaiset pehmusteet "kaukalo" -sohvaan,
  • työpiste (etätyöpäiviä varten),
  • kotiteatteriin lisää potkua sekä
  • valkokangas projektoria ja elokuvien katsomista varten (kangaskin jo odottaa DIY asentajaansa).

Vaan prioriteetin taitaa viedä tuo päärakennus vielä tovin aikaa!

Mitäpä muuta pitäisi vielä olla unelmien miesluolassa? Pingis- vai biljardipöytä? Aseita? Puttimatto? Flipperi? Pajatso? No shakkilauta ainakin! Aika näyttää.

Muita artikkeleita:

ETUSIVU
comments powered by Disqus