Ikuisuusprojekti käyntiin - kaikki sisäpinnat uusiksi!

Sisuunnuin aiemmista pohdinnoistani liittyen liikkeenjohdon konsulttina olemisen ja maatalon isännöimisen väliseen problematiikkaan. Puuskassani aloitin jälleen yhden remonttiprojektin lisää - vaikka olisi sitä ennen voinut pitää toki huolen niistä saunan ja vaatehuoneen puuttuvista listoistakin! Otsikko lienee hieman mahtipontinen. Aloitin vain makuuhuoneella ja kuka tietää milloin siitäkään tulee valmista.

No ei muuta kun makuuhuone tyhjäksi ja sorkkarauta käteen. Kun ensimmäinen neljännes parketista sekä ensimmäisen seinän pinkopahvit on revitty irti, on turha enää muuttaa mieltään. Liika mietintä vain hidastaisi ja himmentäisi innon! 

Otin osan parketeista pois kokonaisina paloina, joten saattaa olla, että jossain vaiheessa teen vielä miesluolaani parkettilattian.

Homma ei tietenkään osoittaudu koskaan niin helpoksi kuin ennakoitua. Parketin alla oli pahvi, pahvin alla muovimatto ja matto liimattu ohueen vaneriin.

Alta löytynyt lankkulattia oli kuulemma "ihana" ja "se pitää jäädä näkyviin". Saa nähdä kuinka sen suhteen käy. Nyt kuitenkin lankut pitää vielä irroittaa purut todennäköisesti vaihtaa selluvillaan. Sen päälle sitten lattialämmitys ja pinnaksi tuo (tai jokin muu) lankku tai ehkä korkki. Seiniin pinkopahvin tilalle tulee ehkä Halltex/Isotex -sisustuslevyt. Katosta en tiedä.

Muutimme evakkoon työhuoneeseen. Ensimmäinen työ oli siksi tehdä kompaktimpi työpöytä. Tein sen nopeasti parista lipastosta ja höylätyistä laudoista. Ahdas tuosta tuli, mutta on mukavasti vastapäätä sänkyä, joten HBO Nordicin ja Yle Areenan katsominen onnistuu nyt myös sängystä.

Toiseen sängynvastaiseen nurkkaan piti myös taikoa TV-taso, joka rakentui pöydästä ja kaiuttimista. Apple TV mahdollistaa tällä nurkalla puolestaan Netflixin katselun sängystä.

Toivottavasti uudesta makuuhuoneesta ei tullut liian kodikas, jotta remontti myös jatkossa etenisi.

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

ps. Jos jollakulla on kokemuksia lattialämmityksen toimivuudesta selluvillan ja lämmönluovutuslevyjen päällä ja toisaalta lankkulattian alla, otan mieluusti aatteita vastaan...

comments powered by Disqus