Bulevardin kevät 2014

Jouduin viettämään hotellielämää Helsingissä loppuviikosta. Tämä antoi hyvän tekosyyn käydä tutustumassa Bulevardin kevääseen. Ajankohta olikin varsin mainio, sillä esimerkiksi Lardinin lähetys oli kotiutunut Saumaan samaisena päivänä. Tässä muutamia inspiraatiokuvia 2014 kevääseen.

T’uomo Menswear

T’uomo valitettavasti vielä odotteli L.B.M. 1911 kevät lähetystä, mutta kevyet Bogliolit olivat jo saapuneet hyllyihin. Liikkeessä oli kuitenkin vielä ALEt käynnissä ja esimerkiksi viime kesän LBM:ää löytyi reilusti hyllystä varsin kuluttajaystävällisillä hintalapuilla. Myös Churchin kenkiä löytyi hajako’oissa puoleen hintaan.

Mieleen jäi erityisesti puoleen hintaan liputettu paikkataskuinen windowpane LBM irtotakki.

Fere

Feren valikoimasta löytyi virallisempiinkin tyyleihin kesäisiä takkeja niin Feren omasta kuin Isaiankin valikoimasta. Kenkävalikoimastahan Feressä on jonkinlainen suosikkini Crockett&Jones, jonka sivukorvalla kuulin nostaneen hintojaan 5-40€/pari. Vanhoilla hinnoilla ostetut kuitenkin myös myydään vanhoilla hinnoilla – poikkeuksellisen reilua!

Kesäisiä takkeja Ferestä löytyy myös Pal Zileriltä, Brionilta sekä Hackett Londonilta.

Sauma

Ei ollut epäselvyyttä, että kevät oli tullut Saumaan kun ovesta käveli sisään. Silmille hyppäsivät välittömästi Lardinin kuosit ja isäntä ilmoittikin minun tulleen sopivasti samana päivänä Lardinin kanssa. Revittelevien kaksirivisten lisäksi mieleen painui erityisesti todella rouhea mutta keväinen harmaa Lardinin takki.

Kevään mukana myyntiin olivat tulleet myös Viola Milanon 6- ja 3-fold grenadiinit sekä rannekkeet.

Tiukalla aikataululla liikkuessani jäivät valitettavasti kokonaan uudet Carminat näkemättä.

Schoffa

Bulevardin liikkeiden sulkeuduttua päädyin vielä Schoffaan, joka on aina kahdeksaan auki. Myös sinne oli tullut lisää budjettiluokan grenadiinejä. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli myös yrityksen omana innovaationa kauluspaidan viikkaus-portfolio. 

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

comments powered by Disqus