Double Rider mittatilausnahkatakki

Viimein eilen kotiin saapui jo toukokuussa tilattu TOJ:n (Temple of Jawnz) mittatilausnahkatakki. Yritys sijaitsee Koreassa Seoulissa ja on aikanaan perustettu kansainvälisten foorumien synnyttämään miesten nahkatakkien kysyntään. Jokainen takki valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan ja hänen valitsemillaan yksityiskohdilla ja nahalla.

Oma takkini oli tarkemmin malliltaan Band Collar Double Rider, joka poikkeaa normaalista Double Rider takista yksinkertaisemmalla ja pelkistetymmällä kauluksella ja yksityiskohdilla. Nahaksi valitsin lampaan sen ollessa kevyin ja helpoin vaihtoehto ja väriksi Bright Whisky.

Palvelu oli tylyä ja lyhyttä mutta erittäin nopeaa ja toimivaa. Toimitusta lupailtiin kymmeneen viikkoon, vaikka todellisuus oli lähes tuplat. Tähän kuitenkin olin jo osannut muiden nettiarvioiden perusteella valmistautua.

Takki oli juuri niin loistava kuin odotinkin. Nahka on pehmeää ja malli erittäin mieluisa.

Mutta...

...mitat eivät pitäneet paikkaansa. Hartiamitta oli yli tuuman tilattua suurempi ja hihat tuuman pidemmät. Vastaus tähän oli kuitenkin nopea: Lähetä takaisin - korjaamme ja korvaamme kulut! Näin pitääkin asian olla 800$ takissa. Hieman tuo pääsee miestä syömään, mutta pääasia, että lopputulos toimii.

Yritys on ajamassa toimintaansa alas sen johtohahmon suunnitellessa oman ravintolan perustamista. TOJ ilmoittikin jo keväällä, että ottavat tilauksia enää muutaman kuukauden vastaan. Tilauksen tekeminen on kuitenkin edelleen mahdollista. Yritystä voinee suositella varauksin, jos ei pahastu suoraviivaisesta asiakaspalvelusta tai pitkäksi venyvästä toimituksesta. Tilauksen tekoon löytyy ohjeet yrityksen Tumblr sivuilta.

Lue myös:

comments powered by Disqus