Esittelyssä: DressLikeA

Jokainen, joka on perehtynyt Suomen business tyyleihin, tietää DressLikeA:n. Yhden ensimmäisistä ja kovimmista #menswear skenen blogeista. Bloggaaja Atte Rytköstä on toistuvasti tituleerattu Suomen parhaiten pukeutuvaksi mieheksi. Eikä syyttä: Tätä miestä et näe harkitsemattomasti pukeutuneena.

Siinä, missä toiset joutuvat noudattamaan sääntöjä onnistuakseen, Atte luo niitä. Maailmalla mies tunnetaan, paitsi blogistaan, myös kasvoistaan. Atten voi aina Pitti Uomo messujen jälkeen nähdä erinäisten verkkojulkaisujen kuvissa aina GQ:ta myöden.

Minulle Atte on blogikollega, ystävä sekä luotettu lakimies. Yhteiset projektit eivät tule jäämään vain tähän.

WTF

Miksi siis esittelen jo ennalta näin tunnetun blogin? Totta puhuakseni aiemmin olenkin olettanut blogini lukijoiden tietävän Atten blogin.

Omat raapustukseni ja lukijakuntani ovat kuitenkin laajentuneet ja haarautuneet viime aikoina merkittävästi tuosta perinteisestä menswear skenen kentästä.

Siis koska teitä astraalimatkani stalkkereita on kerääntynyt niin mukavassa määrin, haluankin levittää hyvää sanomaa. Mikäli tahdotte todella ymmärtää, mitä hyvä miesten tyyli on, tsekatkaa dresslikea.com.

Kuka on tämä Mr A?

Atte on stadilainen Suomen Yrittäjien lakimies - siis meidän yrittäjien palkollinen. Miehen vaatekaappi siis koostuu tuttuun lakimiehen tyyliin puvuista, kauluspaidoista ja solmioista. Erona massaan kuitenkin on aina viimeistelty istuvuus ja pettämätön värisilmä.

Tyyliä alleviivaa italialainen rentous.

Varsinaisesta vaatteilla koreilijasta ei voitane puhua, sillä tyyli on aina maltillinen ja hallittu.

Koripalloilijastakaan ei ole kyse, sillä mittaa miehelle on itseni tavoin kertynyt juuri keskiverto hobitin verran. Liekö tämä syy miehen ajautumiseen mittavaatteiden ja tyylin maailmaan vai onko kyseessä pelkkä Napolean-kompleksi itsensä ylivertaisuudesta ja herra-illuusion luomisesta kuten minulla?

Niin tai näin, kukaan ei Suomessa ei hallitse tyylejä kuten Atte. Siksi miehen meininkejä on syytä tulevaisuudessakin seurata tiukalla silmällä.

Be aware:

Jos joku Suomessa tulee mullistamaan miesten pukeutumisen, on se Mr A.

comments powered by Disqus