Foulard solmio: Drake's of London

Kun juuri pääsin harmittelemasta solmiotarpeideni vähentymistä, bongasin netin halvennuksesta tämän Drake's of Londonin solmion. No, kyllähän liikemiehen kaapista tulee yksi Foulard kuvioitukin solmio löytyä. Olisihan silkkaa typeryyttä jättää hankkimatta tämä kokoelmaan.

​

Drake's of London

Drake's of London on yksi parhaista inspiraation lähteistä hienoille asusteille - etenkin taskuliinoille. Drake's tuo vuosittain markkinoille uusia rohkeita versioita klassisista asusteista. Kaikki Drake'sin tuotteet tehdään käsityönä Lontoossa Haberdasher Streetillä tai Italiassa.

Käsityön jäljessä ei ole moitteen sijaa!​
Käsityön jäljessä ei ole moitteen sijaa!​

Drake's perustettiin aikanaan 1977 yrittäjän Michael Drake toimesta. Vuonna 2010 yrittäjä jäi eläkkeelle ja vetovastuun ottivat hänen entinen pääsuunnittelijansa sekä The Armoury:n* omistaja.

*The Armoury on tunnettu miestenvaateliike Hong Kongista.

Foulard kuosi

Foulard kuviolla tarkoitetaan solmioissa yleensä pientä kukallista kuosia. Kuosi on itsestäni pitkään tuntunut pappa-mallilta, mutta uhkaavasti keski-ikäistyvät ajatusmaailmani peruspilarit nyt muutoinkin murenevat kuin corrected grain kengän nahkavalintana.

​

Totuus on se, että pieni kuviointi solmiossa tuo siihen eloa sekä helpottaa yhdistelyssä muihin väreihin ja kuoseihin. Raidat ovat kovin ehdottomia ja paisley-kuviointi puolestaan vaatii enemmän pelisilmää tai lapsenlapsia.

Drake'sin solmioon saa juuri riittävän huolettoman ja viimeistelemättömän solmun.​
Drake'sin solmioon saa juuri riittävän huolettoman ja viimeistelemättömän solmun.​

Omistan vaativallakin skaalalla mitattuna riittävästi solmioita. Mutta luku muuttuu radikaalisti, jos huomioidaan vain käyttöä säännöllisesti saavat. Tämä solmio tulee mahtumaan myös tähän jäljempään kategoriaan. Kaappien uumenien polyesterivirheistä sen sijaan voinee jonain päivänä vielä kutoa vaikka räsymaton...

Edelliset artikkelit:

ETUSIVU

comments powered by Disqus