Vinkit kevääseen: Sauma, Schoffa, Finealta, Varusteleka

Kesää tulee hitaasti. Kauppoihin se on kuitenkin tullut jo hyvän aikaa sitten. Vastoin tapojani nostan nyt muutaman fiilistelyn Stadin käynniltä ilman sen suurempia saatesanoja.

Matka vei jostain syystä tänä keväänä tsekkaamaan vain Sauman ja Schoffan meiningit. Eikä muualla sitten tarvinnutkaan käydä...

Sauma: Denim kauluspaitaa ja loafereita

Denimiä löytyi kahdessa todella hyvännäköisessä mallissa: Sonrisa ja Alessandro Gherardi.

​
​

Carminalta puolestaan oli haalittu laaja valikoima mahtavia loafereita. Näistä siniset mokka-string-loaferit olivat pakkopoisto omaan hyllyyn.

​

Schoffa: Pitkähihaiset pikeet ja puuvilla-silkki taskuliinat

Pikeitä ja pikee popovereita oli myös Saumassa, mutta ne eivät olleet ruoasta nauttiville - eli minulle. Matka jatkui tsekkaamaan Schoffa.

​

Todella järkihintaisia (75€) pitkähihaisia pikeitä löytyi useassa eri värissä. Nämä puolestaan olivat todella pitkille, mutta kyllähän verkkokauppiaalta nyt aina yksi paidan hihojen lyhennys onnistuu.

​

Puuvilla-silkki taskuliinat olivat mukavan tekstuurisia kesään ja 25€ hinnoilla niitä voi napata matkaan useammankin. Sinisten Carminoiden omistaja voi myös poistaa kenkiin sopivan mokkavyön Schoffasta.

Finealta

Uusi kesämallisto on ulkona. Älkää antako melko tylsien tuotekuvien hämätä. Ihan huikeaa kamaa livenä. Morocco housut ovat todella tekstuurista hienoa ja kevyttä kangasta - ja detaljeja piisaa.

Tähän nippuun paketti Finealta viimeisteli vaatekaapin keväälle.​​​
Tähän nippuun paketti Finealta viimeisteli vaatekaapin keväälle.​​​

Varusteleka: Nyt sitä saa!

Omaa private label pienpanimo-olutta löytyy ja riittää. Näitä päästään duunin merkeissä testailemaan piakkoin.

Carminat in action + pienpanimo maistiais-sekoitus Varustelekasta. Kyllä se kesä tästä alkaa!​
Carminat in action + pienpanimo maistiais-sekoitus Varustelekasta. Kyllä se kesä tästä alkaa!​
comments powered by Disqus