Mismo Tote - Erilainen kauppakassi

Yksi UK reissun ostoksista oli Mismon tote -laukku. Tarkoitukseni oli löytää vastaava jostain kivijalkaliikkeestä, mutta Mr Porter -verkkokaupan -50% ale oli pakko hyödyntää kun sopiva laukku löytyi sieltä. Tein tilauksen sunnuntaina ennen lennolle lähtöä ja maanantaipäivän aikana paketti oli toimitettu hotellihuoneeseemme meidän ollessa kaupungilla.

Haluaisin olla ympäristötietoinen ja käyttää kauppakassia. Olen kuitenkin ollut laiska. Muutama kauppakassi jo toki löytyy. Ne eivät kuitenkaan ole koskaan mukana kauppareissuilla. Ajatukseni oli ostaa sellainen laukku, jota en unohda kotiin - ja ehkä samalla aktivoin vanhojenkin käyttöä. Homma onkin jo toiminut kohtuullisen hyvin ja laukku on useimmiten päätynyt mukaan kauppareissulle.

Mismo on muutoinkin erittäin mielenkiintoinen tuotemerkki ja kerännyt vahvan puskaradion #menswear -puolella. Eikä suotta! Brändin taustalla on tanskalainen pariskunta, jotka ovat yhdistäneet osaamisensa markkinoinnin ja räätälityön osalta luoden kymmenessä vuodessa kansainvälisen ja kohderyhmässään merkittävän yrityksen.

Laukku päätyi kuluvalla viikolla myös työsalkuksi, koska se kulkee isoa nahkalaukkua mukavammin reissun päällä. Varsinkin kun mukana pitää raahata myös matkalaukkua. Laukkuun menee itseasiassa erittäin hyvin läppäri, johdot, tabletti ja ohut A4 kansio.

Yksityiskohdat ovat viimeistä myöten moitteettomat ja materiaalit laadukkaita. Myös design on funktionalistinen ja tote muuttuu helposti remmien kiinnityksiä muuttamalla olkalaukuksi.

Mismon omilla sivuilla on muuten edelleen -40% alennukset käynnissä ja vaikkapa työlaukkua kaipaavalle löytyy todella hienoja vaihtoehtoja kohtuuhintaan.

Teenkin Pyhän uuden vuoden lupauksen ostaa ainakin puolet vähemmän muovipusseja vuonna 2014!

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

comments powered by Disqus