#tyylitmaailmalla - Pitti Uomo 86 Firenze

Yhteistyössä Tyylit.fi, DressLikeA ja Vaatturiliike Sauma

Pitti Uomo 86 Firenze

Miesten tyylien ykköstapahtuma Pitti Uomo pyörähtää taas Firenzessä käyntiin 17. kesäkuuta tiistaina ja kestää perjantaihin. Paikalla ovat #menswear skenen ykköstalot ja nimet. Pitti Uomo on miesten tyyleistä kiinnostuneelle se, mitä New York Fashion Week on naisten muodille.

Suomesta edustusta lähtee ainakin DressLikeA blogin pitäjä ja juristi Atte sekä Vaatturiliike Sauman yrittäjät Tuomo ja Olli  sekä työntekijä Jens. Viikolla törmäsin seurueeseen joutuen kieltäytymään äkkilähtöajatuksista. Itsehän painan vielä pari viikkoa Suomen ohituskaistoilla, mutta lupasin olla hengessä mukana.

Mismo at Pitti Uomo 85 by DLA
Mismo at Pitti Uomo 85 by DLA​

Ohituskaistalla.com raportoi #tyylitmaailmalla

Ja siitähän se ajatus sitten lähti!

Miehet lupasivat raportoida Firenzen taikaa tänne kotisuomeen Instagramin kautta. Blogisponsorini Flockler puolestaan asensi alustaani mahdollisuuden luoda automaattihakuja Instagramista. Näin ollen Ohituskaistalla esittää alkavalla viikolla #tyylitmaailmalla.

Tombolini at Pitti Uomo 85 by DLA
Tombolini at Pitti Uomo 85 by DLA​

Blogin yläreunan linkkilistasta löydät erillisen sivun, johon kerääntyy kaikki retkiseurueen Instagram kuvat #tyylitmaailmalla syötteestä automaattisesti maksimissaan viiden minuutin viiveellä. Lisäilen kuviin kommentteja ja Instagramin viitteitä sekä muita #pittiuomo syötteen kuvia mahdollisuuksieni ja ajan mukaan.

Automaattisesti sivuille päivittyvät kuvat ainoastaan käyttäjiltä @dresslikea, @vaatturiliikesauma, @tyylitfi ja @jjens. Mutta mikäli sinäkin satut olemaan Firenzessä, niin laita toki kuvasi samaan #tyylitmaailmalla virtaan ja nostan niitä ajoittain mukaan virtaan!

Boglioli at Pitti Uomo 80 by DLA
Boglioli at Pitti Uomo 80 by DLA​

Eli linkki talteen kirjanmerkkipalkkiin ja näet, mitä Firenzessä tapahtuu sekä esiripun edessä että takana kuin myös sen, mitä miesten vaateliikkeet myyvät ensikeväänä.

comments powered by Disqus