Suitsupply kaksirivinen denim irtotakki

Heti edellisen työsetin saavuttua eräs pitkään silmällä pitämäni kaksirivinen denim-kankainen irtotakki tuli SuitSupplyn alennukseen. Hinta jäi euron alle postikuluttoman toimituksen hinnan, joten tilaukseen piti tietysti lisätä myös taskuliina.

Takki on jämäkkää puuvillaista denim kangasta ja täysin rakenteeton, vaikkakin hartialinja jää vahvaksi jämäkän kankaan ja sen muodon takia. Napinläpi molemmissa kauluskäänteissä on hieman tökerö yksityiskohta, mutta muutoin takki sopii omaan silmääni.

Koska tästä rotsista ei ollut short kokoja, jouduin ostamaan regular mallin. Koska takissa on toimivat hihanapit, pitää hihoja vielä lyhentää vaatturin toimesta. Toimenpide on sen verran vaativa, että useimmat ompelijatkaan eivät hommaan suostu.

Takki ei todellakaan ole mikään helppo yhdisteltävä. Ylipäänsä sanat denim, rento, paikkataskuinen ja rakenteeton ovat hyvin vaikeasti yhdisteltävissä kaksirivisen takin kanssa.

Nyt takki jää odottamaan, että ehdin kiepata Tampereella Kirsi Ahon tai Jukka Sundstedtin kautta. Roikkukoon vaikka seinällä navettaa koristamassa...

Lue myös:

comments powered by Disqus