TOJ Band Collar Double Rider käyttökokemuksia

Esittelin 2,5 kuukautta sitten TOJ:n mittatilausnahkatakin, jota olin odottanut jo tuolloin puolivuotta. Mitat eivät kuitenkaan aivan täsmänneet, joten takki kävi tullimuodollisuuksineen uudestaan valmistajalla Seoulissa. Koska aiemmasta postauksesta käyttökokemukset ja –kuvat jäivät uupumaan, päätin hoitaa asian kuntoon nyt kun takki viimein saapui.

Sen lisäksi, että TOJ oli korjannut mitat oikeiksi, he olivat toteuttaneet muutkin toiveeni hienosäädöistä. Sinällään sain siis melkein räätälinpalvelut lopulta takkiin ja koko tuntuu olevan varsin täydellinen. Takkiin ei jää juurikaan löysää pelkän T-paidan kanssa mutta silti normaali neule mahtuu kylmemmillä keleillä päälle myös.

Nyt, kun täydelliset mitat on saatu, himo tilata toinen nahkatakki on suuri. TOJ on tiedotteessaan jo kertonut lopettavansa toimintansa lähiaikoina omistajan etsiessä tiloja ravintolaliiketoiminnan aloittamiselle. Tämän Band Collar Double Riderin lisäksi normaali musta Double Rider, vaikkapa paksusta vasikannahasta, olisi todella kuumottava hankinta.

Tämä Band Collar Double Rider oli ensimmäiseksi kunnon nahkatakiksi siinä mielessä mukava hankinta, että siinä yhdistyy kaksi takkia. Vetoketju kiinni ja päällä on Moto. Vetoketju auki ja takki muuttuu Double Rideriksi.

Nahka on tosiaan tässä lammasta ja väri on Bright Whiskey. Nahka on pehmeää ja tulee patinoitumaan todella kauniisti, kuten jo nyt kauluksen sisäpinnasta muutaman käyttökerran jälkeen näkee. Värinsä ja pehmeän nahkansa puolesta takkia kuitenkin tullee suojeltua pahimmilta rankkasateilta ja rock keikkojen olut-pärskeiltä.

Rannetta kuvissa koristaa Christopher Wardin C70 Royal Airforce Ad Astra ja jalassa ovat Shoehealerin punaiselle Dainite pohjalle customoimat Trickers Stow:t.

Tällä setillä pärjäsi eilen myös tallilla ja pyöräkuormaajan ratissa maan ollessa viimein jäässä kuravellin sijaan.

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

comments powered by Disqus