Yllätys Italiasta: Tuscany Leather

Tulin viime viikolla työreissusta ja näin sohvalla paketin. Viesti kertoi kyse olevan kolmekymmentävuotis lahjasta, joka liittyi saamaani matkalaukkuun. Tämän osuuden toimitus vain oli viivästynyt. Paketin kannen ja Tuscany Leather logon nähtyäni sain olla varma, että tätä on mukava avata.

Paketista löytyi toilettilaukku sekä "solmio-portfolio". Ensin mainitun hankintaa olen pitkään suunnitellut saamatta sitä aikaiseksi. Kunnollista en siis todellakaan vielä omistanut, vaikka hotellielämää olenkin jo viisi vuotta viettänyt. Kiitokset toilettilaukusta anopille ja appiukolle...

Portfoliota ihmettelin aikani kunnes avasin sen ja ymmärsin kyseessä tosiaan olevan solmion säilyttämiseen tarkoitettu laukku. Todellinen fiilistelylahja puolisoltani!

Näen kyllä tällaisen portfolion käyttämisen erityisen hyödyllisenä arvokkaampien silkkisolmioiden ja etenkin grenadiinisolmioiden kanssa, jotka helposti voivat ottaa itseensä matkalaukussa mukana pyörivistä esineistä, kuten kello tai kalvosinnapit.

Nahkatuotteet olivat vieläpä viimeistellyt laser nimikoinnilla.

Olen usein päätynyt linkistä tai toisesta silmäilemään Tuscany Leatherin sivuja, mutta tämä oli ensimmäinen kosketus heidän tuotteisiinsa. Hinta-laatu -suhdehan on yrityksellä todella hyvin kohdallaan, sillä heidän verkkokaupastaan löytyy varsin kohtuullisesti hinnoiteltuja tuotteita laatuakin vaativille.

Tällaisia paketteja soisi sohvalla odottavan vaikka päivittäin... Nyt voi taas lähteä hyvin varustautuneena ohituskaistalle.

Muita artikkeleita:

ETUSIVU

comments powered by Disqus